Demton Stúdió és Hangszerbolt

Elérhetőség

Cím: 8800 Nagykanizsa, Arany János u. 12.

Mobil: +36-30/226-1370

Telefon/Fax: +36-93/310-270

Skype: demton123

Nyitva tartás

Hétfő-péntek: 09.00 - 17.30

Szombat: Zárva

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy weboldalunk tartalma folyamatos feltöltés alatt áll.

Termék kategória

Bose® L1 aktív kompakt rendszer

Termék leírás

L1® Compact rendszer

 • A Bose® Spatial Dispersion™ hangszóró-technológia egyenletesen terjeszti a hangot a színpadon és a közönség felé – még a legkülső széleken is.
 • Két ToneMatch® csatorna fix profilokkal kézi mikrofonhoz, valamint akusztikus gitárhoz
 • Beépített mélysugárzó az erősítőállványban
 • Két beállítható pozíció: kisebb helyeken összehajtott, nagyobb helyeken bővített konfigurációban is használható
 • Ideális zenei előadásokhoz, mobil DJ-k számára, tantermekbe, üzleti előadásokhoz és számos egyéb alkalomra

 Az L1® Compact hordozható line arrayhangszórósor- rendszer: Könnyen hordozható, egy perc alatt beállítható, és a termet betölti a Bose-hangzás.

Az L1® Compact rendszer a hagyományos PA hangszórókat és monitorokat ötvözi egyetlen elegáns egység formájában. Az előadó, DJ vagy műsorvezető mögé vagy oldalára helyezhető egység széles hatósugarú, egyenletes hanglefedettséget biztosít a teljes színpadon és a közönségterületen – még a legszélsőbb helyeken is. A Bose legkisebb, legkönnyebb, legegyszerűbben beállítható L1® rendszere mindössze 13,3 kg-ot nyom.

 Nagyszabású hangzás. Kompakt kivitel. 

Már bármilyen rendezvényen, koncerten vagy fellépésen élvezheti a minőségi Bose® hangzást. Az L1® Compact rendszer kompakt méreténél fogva elfér a csomagtartóban vagy a hátsó ülésen, innovatív moduláris kialakítása pedig egyszerű és gyors telepítést tesz lehetővé. Kisebb helyen összezárt, tágasabb helyen pedig magasabb, kibővített elrendezésben is használható. Nem kell külön felszerelést cipelnie. Nem kell nehéz hangszórókat állványokra rögzítenie. Nem kell a hangszórókábelekkel bajlódnia.

 

Egy nem mindennapi hangszóró

 

Az L1® Compact rendszer vékony hangszórója a Bose Spatial Dispersion technológiája révén tisztán és egyenletesen szórja a hangot a teremben. A szokatlan függőleges forma egyértelműen megkülönbözteti a hangszórót hagyományos PA típusú társaitól – ugyanakkor a hanglefedettségre is rendkívül pozitív hatással van. A közönség és a zenekari tagok még a legszélső helyeken is ugyanazt a tiszta hangszínegyensúlyt tapasztalhatják, mint a hangszóró előtt tartózkodók.

Az L1® Compact hangsugárzósora ugyan kisebb, mint az L1® Model 1S és II rendszereké, ennek ellenére azokhoz hasonló mértékű vízszintes hanglefedettséget biztosít. Az L1® Model 1S és Model II hangszórói ugyanakkor az L1® Compact rendszernél messzebbre juttatják el a hangot, kisebb hangerőcsökkenés mellett.

 Integrált rendszer

Az L1® Compact használata esetén nem kell külön erősítőt, keverőt és mélyládát vinnie magával – ezek mind a rendszer beépített elemei. A rendszer erősítőállványa integrált mélysugárzót és erősítőt, valamint egy beépített keverőt is tartalmaz, amely összesen négy bemenettel és két kimenettel rendelkezik.

Az 1. csatorna egy dinamikus kézi mikrofonra optimalizált, egyéni ToneMatch® beállítással ellátott mikrofonbemenet. A beállítás az L1® Compact rendszerrel való használat esetén automatikusan optimalizálja a kézi mikrofon hangszínét. A 2. csatornára akár egyszerre három bemenet is csatlakoztatható, például gitár, szintetizátor vagy egyéb hangszer, DJ-keverőpult, MP3-lejátszó, laptop, vagy akár projektor is. A csatorna az akusztikus gitár hangjára optimalizált egyéni ToneMatch® beállítással van ellátva.

Az L1® Compact rendszer lényege: kiváló hangteljesítmény, egyszerű beállítás és könnyű hordozhatóság. Csak a Bose kínálatában.

Termék jellemzők

 

 

 

Mellékelt tartozékok

 • L1® Compact tápellátást biztosító állvány
 • L1® Compact hangsugárzósor
 • Tartóállvány tápkábele
 • Védőtok a tápellátást biztosító állványhoz és a hangsugárzósorhoz
 • L1® Compact hosszabbítókábelek
 • Hosszabbítókábelek hordozására alkalmas táska

295 000 Ft,-
Érdekel
Utolsó frissítés
0000-00-00

2014-2023 © Demton.hu Minden jog fenntartva!

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, forintban értendőek, és az ÁFA-t tartalmazzák!