Demton Stúdió és Hangszerbolt

Elérhetőség

Cím: 8800 Nagykanizsa, Arany János u. 12.

Mobil: +36-30/226-1370

Telefon/Fax: +36-93/310-270

Skype: demton123

Nyitva tartás

Hétfő-péntek: 09.00 - 17.30

Szombat: Zárva

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy weboldalunk tartalma folyamatos feltöltés alatt áll.

Termék kategória

tc electronic Voice Live Play ének effekt

Termék leírás

A TC-Helicon elkészített egy újabb izgalmas multieffektet énekeseknek, ami a VoiceLive Touch és VoiceLive 2 algoritmusait tartalmazza, lényegében az utóbbi egyszerűsített változatának felel meg.
Az eszközt a VoiceLive Play névre keresztelték, és ahogy a neve is sejteti, elsősorban élő előadás céljait szolgálja: a pedál rendelkezik minden olyan TC algoritmussal, amiket a napjainkban hallható slágerekben hallhatunk(több-szólamú harmónia, zengető, késleltető, modulációs effektek, szólam-duplázás és megaphon, valamint torzító).
A VoiceLive Play-n található: aux-bemenet (MP3-lejátszóról, vagy telefonról történő bejátszásra), fülhallgató kimenet, pedál-bemenet a három plusz lábkapcsolót nyújtó Switch-3 számára, valamint természetesen a TC-Helicon-tól megszokott minőségi XLR-es mikrofon bemenet, és az eszköz kimenetéül pedig két darab XLR-es aljzat szolgál.
A beépített sztereó RoomSense mikrofon vezérelheti a közelben levő hangszerek alapján, kiváltva a kábellel csatlakoztatott mikrofont, hogyha csak egy fülhallgatóval szeretnénk gyakorolni, vagy valamit kipróbálni, vagy a segítségével jobban tudjuk érezni, érzékeltetni a térérzetet.  

Termék jellemzők

81 000 Ft,-
Érdekel
Utolsó frissítés
2016-12-01

2014-2020 © Demton.hu Minden jog fenntartva!

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, forintban értendőek, és az ÁFA-t tartalmazzák!