Demton Stúdió és Hangszerbolt

Elérhetőség

Cím: 8800 Nagykanizsa, Arany János u. 12.

Mobil: +36-30/226-1370

Telefon/Fax: +36-93/310-270

Skype: demton123

Nyitva tartás

Hétfő-péntek: 09.00 - 17.30

Szombat: Zárva

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy weboldalunk tartalma folyamatos feltöltés alatt áll.

Termék kategória

Korg PA3XLE Professzionális szinti munkaállomás

Termék leírás


A Pa3X Le a KORG Pa3X Professional Arranger sorozat legújabb tagja. Az élő játékra és dalszerzésre kiválóan használható eszköz a Pa3X félelmetes erejével és hangzásával felvértezve egy kedvezőbb árú, könnyen átlátható és rugalmasan vezérelhető 76 billentyűs hangszer. Számtalan valósághű és részletgazdag hangszín, valamint a világszerte legismertebb zenei műfajok megszólaltatására alkalmas stílusok gyüjteményéből választhat. Hogy a zenészek igényeinek mindenben megfeleljen, a Pa3X Le a KORG Pa sorozatától elvárt kiváló minőséget, csodálatos hangzást, és könnyű kezelést garantálja.

A Pa3X Le rengeteg beépített hangszínt, a saját hangminták tárolására 192 MB tárhelyet, és számtalan bővítési lehetőséget kínál. A több mint 410 stílusból (összesen 1200 stílus tárolására van hely) szinte bármilyen zenei műfajhoz kiválaszthatja a megfelelőt. A Pa3X Le-ben többek között egy TC Helicon Vocal Harmonizer, egy Dual MP3 lejátszó és felvevő, és egy DualCrossfade szekvenszer is található. A video kimenet segítségével a dalszöveget vagy a kottát egy külső monitoron is megjelenítheti, így a hangszer tökéletesen alkalmas karaoke-ra, segítheti a zenekarvezető munkáját. A masszív fekete alumínium ház és fából készült oldallapok a színpadon a Pa3X Le-t professzionális megjelenéssel ruházzák fel.


DEMO: 

 

Termék jellemzők

 

 • A továbbfejlesztett RX (Real eXperience) hangrendszer valósághűbb hangzást biztosít
 • A hatalmas belső ROM – 192 MB-nyi User PCM adat tárolása – különlegesen nagy Wave memória használatát teszi lehetővé, ez pedig a lehető legjobb hangminőséghez vezet
 • A három paraméterezhető kapcsoló és a négyirányba mozgatható Joystick lehetővé teszi a hangképző rendszer működésének teljeskörű vezérlését (DNC - Defined Nuance Control)
 • 76 félig-súlyozott, billentésérzékeny és utánnyomás-érzékeny (Aftertouch) billentyűs kialakítás
 • Vékony, alumínium ház és fából készült oldallapok
 • Mintavételezéssel és a felvett minták teljeskörű szerkesztésével saját hangmintákat készíthet
 • Nagy méretű, 7"-os TouchView™ TFT kijelző
 • Egyszerű elrendezés, könnyen használható grafikus felület, új tipusú Search funkció a zenei források gyorsabb megtalálása érdekében
 • Továbbfejlesztett Style és Performance választás, több, mint 410 gyári stílus, ezek mindegyikének 4 variációja és 4 "Fill In + Break"-kiegészítése, 15 User bank a kedvenc személyreszabott vagy a saját maga által létrehozott stílusok és beállítások tárolására
 • Továbbfejlesztett gitár Mode 2 a valósághűbb gitár szólaok létrehozásához
 • A Chord Sequencer funkcióval Style Play módban akkord-meneteket vehet fel
 • 4 Stereo Master effekt (125 effekt tipus) + 2 Global effekt (Limiter, EQ)
 • TC Helicon 3 szólamú, 4 effekttel kiegészített Vocal processzor
 • Double MP3/MIDI fájl lejátszó és felvevő, X-Fader és Vocal Remover
 • Megnövelt kompatibilitás a MIDI fájlok és az MP3 fájlok grafikus formátumának Lyrics összetevőivel (+G).
 • Megnövelt GM kompatibilitás
 • Teljeskörűen programozható SongBook adatbázis, a Style-k, SMF-k, Karaoke-k, MP3-k beállításainak azonnali visszahívása. Felhasználó által definiálható egyéni listák. Szűrési és rendezési lehetőségek.
 • Bővített többnyelvű karakterkészlet. A dalszövegek eredeti nyelven is olvashatóak (kivéve a keleti és arab nyelveket*).
 • A SoundFont™ formátumok inportálási lehetősége
 • Micro SD kártyás adattároló
 • Külön megvásárolható, könnyen csatlakoztatható PaAS hangszóró rendszer

  A több, mint 20 éve készített KORG Arranger-ek verhetetlen hangminőségükkel és tudásukkal mindenütt lenyűgözik a világ profi zenészeit. A Pa3X Le technológiája ezt az örökséget új technológiákkal és a zenészektől származó ötletekkel ötvözi. Az eredmény verhetetlen hangminőség, kiváló funkciók, és felhasználóbarát kialakítás.

  Érezd a billentyűzetet:
  A természetes billentésű 76 félig-súlyozott billentyűzet, a Velocity ésAftertouch funkciók, valamint a tervezés olyan, hogy a kezdőktől a profi billentyűsökig - mindenkinek megfeleljen.

  Vékony, erős és könnyen használható:
  Az előlapot úgy tervezték meg, hogy a szabályzók és gombok ergonómiailag a lehető legjobban helyezkedjenek el. A grafikus felhasználói felületet most még könnyebb olvasni és a színes, nagy méretű Touch Screen is több ikont jelenít meg. Annak érdekében, hogy bármilyen felkészültségű zenész használhassa, két üzemmód, az Easy és az Expert mód közül lehet választani. Easy üzemmódban csak a legfontosabb kezelőszervek láthatók, a tiszta és egyszerű megjelenés kezdők számára vagy élő játéknál igen hasznos. Expert módban a teljes vezérlés elvégezhető, egyidőben több beállítási lehetőség is megjelenik. Ha nem emlékszik egy fájl, egy dal vagy egy stílus mentési helyére, használja a keresési funkciót, és a Pa3X Le megtalálja Ön helyett. Ha valaki az all-in-one megoldásokat szereti, a külön megvásárolható, nagy teljesítményű, 5 hangszórós PaAS hangszóró rendszer biztosítja a tiszta hangminőséget. A telepítési folyamat nagyon egyszerű: helyezze a hangszórókat a helyére, és már kész is. Nincs szükség további hálózati- vagy audio kábelre sem.

  A legjobb hangminőség!
  A KORG kifinomult hangképzésének köszönhetően, a Pa3X Le több, mint 1100 hangszine között egy új sztereó Grand Piano (a húrok rezgésével és valósághű csillapításával) és az elismert KORG SV-1 szinpadi zongorából kölcsönzött elektromos zongora is helyet kapott. A Digital Drawbar orgona emuláció minden mellékzajt (fújás, billentyű lenyomás és felengedés zaja, stb.) hűen közvetít. Az RX (Real eXperience) technológia és a DNC (Defined Nuance Control) rendszer az előadó számára lehetővé teszi, hogy pontosan és kifejezően szólaltassa meg hangok apró árnyalatait is. A Joystick és a programozható kapcsolók segítségével például a szenvedélyesen játszhat szaxofonon, utánozhatja a trombita, a klarinét, és a harmonika mély morgását és fújásait, a vonósok Pizzicato-s és Legato-s játékának hangját. A több mint 90 valósághű dobszett (például Ambient Drums) bármilyen ritmus megszólaltatására alkalmas, a Drum Family Easy Editing funkció pedig lehetősvé teszi a hangerő, a hangmagasság, az EQ, stb. beállítását. A 192 MB felhasználói memória lehetőséget biztosít arra, hogy a hangszert gyorsan és egyszerűen új hangokkal egészíthesse ki. A Pa3X Le képes a Korg, WAV, AIFF, és SoundFont™ formátumok beolvasására és WAV vagy AIFFformátumú fájlok exportálására. A mintavételi és szerkesztési funkciók segítségével saját hangmintákat készíthet.

  Használja a stílusokat!
  A Pa3X Le több, mint 410 stílust tartalmaz. Ezek mindegyike egy-egy tökéletesen megvalósított zenei környezet, amelynek egy bizonyos zenei stílus megszólaltatása a célja. Minden egyes stílus egy-egy, összesen 4 féle Fill In + Break pattern-nel variálható. A nemzetközi szakemberekből álló hangszín-tervező csoport számtalan új stílust alkotott, mindenki által ismert és elismert stílusaink közül néhányat pedig új hangokkal és új effektekkel egészített ki. A Pa3X Le 1200 memóriahely is található, melyre saját készítésű stílusokat és beállításokat menthet el. A Guitar Mode 2 lehetővé teszi, hogy a gitár Track-ek valósághűek, autentikusak legyenek. A ChordSequencer segítségével játék közben folyamatosan felveheti a megszólaltatott akkordokat és ez lehetővé teszi, hogy akár gyakorlás, akár élő előadás közben a saját akkordmenetére játsszon.

  Stúdióminőségű effektek
  A Korg híres a stúdióminőségű effektjeiről, a Pa3X LE pedig a legjobb Korg effekteket tartalmazza. Egyidőben akár 4 sztereó digitális multieffekt processzor is használható. A hangszerben 125 effekt tipus található, többek között hagyományos Reverb, Delay, Vintage pedál szimuláció, és professzionális Mastering eszközök, stb. A Track-k hangszínét mély (Low) közép (Mid) és magas (High) EQ-val állíthatja be, és a beállítást Song Play módban egy külön EQ Track-re el is mentheti. Ezáltal a MIDI fájlok lejátszásakor saját, egyedi hangzást alakíthat ki. Nem tetszik a Bass Track hangszíne? Végezze el, majd mentse az EQ beállítást, és a basszus minden ezután lejátszott dalnál ugyan olyan hangszínnel szólal meg. A Pa3X Le végső hangzását a Limiter és a 4 sávos parametrikus EQ beállításai határozzák meg. Ez az EQ mindenre képes, egyéni elképzeléseinek vagy a koncert helyszín akusztikájának megfelelően könnyen korrigálhatja a megszólalást.

  TC Helicon Voice Processor
  A Korg hosszútávú együttműködése Pa3X Le esetében is folytatódik a "Vocal Harmonies"-ban világelső céggel - a TC Helicon-nal. Az új lehetőségekkel és algoritmusokkal rendelkező TC Helicon Voice Processor-nak köszönhetően a vokálok a lehető legjobb hangminőségben szólalnak meg. A billentyűzet vagyMIDI események segítségével akár 3 élethű hangot is megszólaltathat. További 4 effekt-blokk - az effektek között Reverb, Delay, EQ és Dynamics - is használatra vár. A profi vokális előadás érdekében a előlapra - könnyen elérhető helyre - 2 gomb és 3 nyomógomb került, amelyek segítségével a legfontosabb vokál-funkciókat vezérelheti.

  Lejátszó és szekvenszer
  A fő zenei formátumokon kívül a Korg XDS Crossfade Dual Sequencer aMIDI File-ok “+G” formátumát is támogatja. Ez az új tulajdonság lehetővé teszi az MP3 fájlok lejátszását és a fájlokban található szöveg és grafika megjelenítését a beépített kijelzőn vagy a külső monitoron. A Marker funkciórévén egy dalban tetszés szerinti helyre ugorhat. Egyidejűleg két különböző MP3 vagy MIDI File is lejátszható, a MIDI és MP3 File hangneme transzponálható, lejátszási sebességük gyorsítható és lassítható. A Vocal Remover technológia lehetővé teszi, hogy a közép csatorna vágásával az MP3File-kból hihetetlen pontossággal vokálokat távolítson el. A 16 sávos szekvenszerrel nem csak szekvenciákat készíthet, hanem a Backing Sequence funkció segítségével gyorsan és egyszerűen egy komplett dalt is létrehozhat. A Pa3X Le a lejátszott teljes műsor felvételére is alkalmas: megszólaltathat egy MIDI File-t, játszhat a billentyűzeten, énekelhet és mindezt MP3 formátumban felveheti, majd egy külső USB-s eszközön, vagy a belső merevlemezen tárolhatja.

  A Score Viewer képes a zenei írásjelek, a hangjegyek és az akkordok, valamint a dalszöveg és akkord rövidítések megjelenítésére. Az akkordok nevei angol és olasz metódus szerint is láthatók. A tanulást segíti, hogy minden hangjegy mellett a hang neve is megjelenik.

  SongBook
  Élő játék során különösen hasznos a SongBook, amely egy teljesen programozható és könnyen kereshető zenei adatbázis. Minden bejegyzés tartalmazza az adott zeneszám lejátszásához szükséges összes beállítást. A bejegyzés behívja a stílust, a MIDI File-t vagy az MP3-at, a dal címét, műfaját, előadóját, tempóját, hangerejét, hangszíneit, az némított Track-ket, az FX beállításokat, az Easy Edit-t, a 4 STS*-t, a TC HeliconŸ prezeteket, a Master Transpose beállításokat, valamint a dal tökéletes lejátszásához szükséges összes más Performance paramétert. A SongBook Editor segítségével Windows alapú számítógépen könnyedén megtekintheti, létrehozhatja és szerkeszheti a KORG Pa sorozat SongBook bejegyzéseit és egyéni listáit.

  * STS - Single Touch Settings memória, mely az egyes billentyűk Keyboard Track beállítását (Upper 1, 2, 3 & Lower) tárolja.

 

649 000 Ft,-
549 000 Ft,-
Érdekel
Utolsó frissítés
2016-11-28

2014-2023 © Demton.hu Minden jog fenntartva!

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, forintban értendőek, és az ÁFA-t tartalmazzák!