Demton Stúdió és Hangszerbolt

Elérhetőség

Cím: 8800 Nagykanizsa, Arany János u. 12.

Mobil: +36-30/226-1370

Telefon/Fax: +36-93/310-270

Skype: demton123

Nyitva tartás

Hétfő-péntek: 09.00 - 17.30

Szombat: Zárva

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy weboldalunk tartalma folyamatos feltöltés alatt áll.

Termék kategória

Kawai CL-36

Termék leírás

A magasabb kategoriájú CL36 modell, ugyanazt a funkcionalitást és kompakt méretet adja, mint kis testvére a CL26, de felvonultat további lehetőségeket. Kiegészítésként nagyobb választékú hangszer hangzás. CL36 alkalmazza a Progressive Harmonic Imaging hangzás technológiát és a damper pedál effektust, amely növeli a hangzás autentikusságát. Ez a stílusos modell rendelkezik Kawai legújabb Responsive Hammer billentyűzet mechanikájával, Ivory Touch (elefántcsont hatású) billentyűzet felülettel, ami képes felvenni az ujjak nedvességét és zsírtartalmát, a játék tökéletes kontrolálása érdekében. Az oktató funkció és a 4 kezes mód lehetővé teszik a páros játékot, ezzel ideálissá téve a CL36 modellt fiatal családoknak is.

Autentikus Billentés Mechanika

digitális pianínóinak billentés mechanikái széles körben elismertek úgy, mint kiváló adottság egy akusztikus zongora billentés érzésének megalkotása. CL36 Responsive Hammer billentés mechanikával rendelkezik, hasznosítva a CL36 billentyűzetének strukturális merevségét. A modellnél megtalálható az Ivory Touch (elefántcsont hatású) billentyű felület is, mely finoman felszívja az ujjak nedvességét és zsírtartalmát ezzel segítve a játék kontrolt.

Kivételes Hangzás

A CL26 és CL36 képes reprodukálni a gyönyörű hangzású, világ klasszis Kawai EX koncert nagy zongora hangzását. A 88 billentyűs zongora minta biztosítja harmonikus és gazdag karakterét ennek remek kézzel készült hangszernek. CL36 hasznosítja Kawai elismert Progressive Harmonic Imaging hangzás technikáját is, mely teljes egészében képes reprodukálni az eredeti nagy zongora teljes dinamikus skáláját, lehetővé téve a zongoristának, hogy még több érzést vigyen előadásába.

Karcsú Dizájn

Elegáns, karcsú külsejével és könnyed egyszerűségével, a stílusos CL26 és CL36 reprezentál két modern klasszikust. A két modell mélysége csupán 26 és 29 cm, ezek az ultra kompakt digitális pianínók minimális helyet foglalnak el, így könnyen elhelyezhetőek a lakásban. Három különböző színben kapható, tradicionális rózsafa, fekete és fehér szatén színekben.

Oktató Funkció

CL36 kényelmes oktató funkciója lehetővé teszi az elkötelezett zongoristának, hogy a népszerű Alfred’s Basic Piano kottákból tanulhasson. A bal és jobb kezes részeket, külön külön is lehet gyakorolni, beállítva a tempót, hogy tökéletesíthesse a nehezebb részeket. A gyakorlatokat fel is veheti és visszajátszhassa a hangszeren keresztül.

Metronóm

Az integrált metronóm igen hasznos lehet gyakorlás alkalmával. Számos ütemet és tempót kínál.

Concert Magic

Mindenki képes dalt játszani a Concert Magic alkalmazással. Válassza ki egyszerűen kedvenc dalát a meglévő 40 dal közül (gyermekdalok, karácsonyi dalok, amerikai klasszikusok, komolyzene, speciális alkalmakra, nemzetközi dalok) és nyomja meg a 88 billentyű valamelyikét ritmussal és tempóval. Concert Magic ideális módszer a zene tanulásra minden gyermek számára, különösképp fejleszti a gyermekek ritmus érzékét. Azoknak, akik úgy gondolják túl késő zongorát tanulni, a Concert Magic nagyszerű első lépés egy élethosszig tartó álom megvalósulásához. A Concert Magic alkalmazással a CL36 digitális pianínót minden családtag élvezheti, akkor is ha az illető soha sem próbált játszani billentyűs hangszeren.

3-as Pedál

A 3-as pedál rendszer lehetőséget nyújt az akusztikus zongorák szimulálásához. Damper, Soft, Sostenuto pedálok biztosítják a tökéletes játékot.

 DEMO

Hangminta

Termék jellemzők

Paraméterek: 88 Responsive Hammer mechanika
                     ivory touch billentyűzet
Hangszínek: 15
Polifónia: 96
Dinamika:
Effectek: 3 (3 reverb, kórus, egyéb)
Pedál: 3 pedál damper, sostenuto/ sustain, fél állás
Sequencer: 1 sáv/3 dal max. 15.000 leütés
Metronóm: Beépítve
Erősítő: 2x16 W
Méret: 1368 x 295 x 766 mm
Súly:    36,5 kg
Színek: Fehér és szatin fekete
Egyéb: Dual, Metronóm, MIDI, oktató dalmemória 40, demo 15,
           fejhallgató kimenetek, automata kikapcsolás
Extra:  
5 ÉV GARANCIA!

 

299 900 Ft,-
Érdekel
Utolsó frissítés
2016-05-09

2014-2023 © Demton.hu Minden jog fenntartva!

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, forintban értendőek, és az ÁFA-t tartalmazzák!