Demton Stúdió és Hangszerbolt

Elérhetőség

Cím: 8800 Nagykanizsa, Arany János u. 12.

Mobil: +36-30/226-1370

Telefon/Fax: +36-93/310-270

Skype: demton123

Nyitva tartás

Hétfő-péntek: 09.00 - 17.30

Szombat: Zárva

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy weboldalunk tartalma folyamatos feltöltés alatt áll.

Termék kategória

Kawai CA-15

Termék leírás

Professzionális Concert Artist sorozat bemutatása

Az új Kawai CA15 digitális pianínó, a legújabb kiadása Kawai népszerű Concert Artist sorozatának, számos tulajdonságát nyújtva a prémium modelleknek elérhetőbb és kompaktabb köntösben.

RM3 Grand II billentyű mechanika

Az akusztikus zongorák régóta meglévő tulajdonságait, a CA15 modell RM3 Grand II billentyű mechanikája kombinálja a realisztikus anyagokat, billentést és mechanizmust, hogy megalkossa a tökéletes billentést a legkiválóbb koncert nagy zongorának. Mind a 88 billentyű hosszú fadarabokból lett kialakítva, az akusztikus zongoráknál jól ismert „seesaw” effektus tapasztalható a mechanikának köszönhetően. A billentyűzet súlya osztályozva van a mély hangoktól egészen a magas hangokig, olyan kiegészítő karakterisztikával, mint a let-off szimuláció vagy az osztályozott súlyozás a tökéletesebb realizmusért.

Ivory Touch billentyű felület

A kiváló CA15 bemutatja Kawai nagyra értékelt Ivory Touch (elefántcsont hatású) billentyű felületet. Ez a pontosan textúrázott anyag finoman szívja magába az ujjbegyek nedvességét és olajosságát, hogy segítse a játék kontrolt és biztosítson egy természetes, matt felületet, ami sima, de nem csúszós.

3-as szenzor

Az RM3 Grand II billentyű mechanika is emeli a 3-as szenzor billentyű felismerő rendszer által adott játék realizmust. A 3-as szenzor javítja a billentyű ismétlés érzékenységet, amikor ugyanazt a billentyűt nyomjuk le többször egymás után. Biztosítja hogy az előző hang ne vesszen el.

88 billentyű

Kawai EX koncert nagy zongora csodálatos hangja adja a szívét a CA15, mind a 88 billentyűje ennek a világ klasszis hangszernek aprólékosan feljegyzett, gondosan analizált és pontosan reprodukált. Minden egyes billentyű megalkotása ezzel a precíz technikával történik, biztosítva ezzel a gazdag és harmonikus karakterét az EX koncert nagy zongorának és garantálva a hangzást, hogy hű reprezentációja legyen az eredeti hangszernek.

Progressive Harmonic Imaging

Amikor egy minőségi zongorán játszunk a billentés erőssége nemcsak a hangerejét befolyásolja, de egyedi tónus karaktert is ad az egyes hangoknak. Az EX koncert nagy zongora realisztikus portréjának megalkotása, nemcsak az egyes billentyűk regisztrálását és analizálását jelenti, hanem különböző hangerő szinteket is jelent pianissimo-tól fortissimo-ig. Kawai CA15 tökéletesen részletezett akusztikus portrét kínál, a Progressive Harmonic Imaging technológiával, garantálva a finom tónusváltásokat a billentyűzeten és a teljes dinamikus skálán.

Lélegzetelállító visszhang, kiegészítő hangzások

A CA15 minőségi effektjei növelik a hangszer alap hangzását, fejlett damper rezonanciával és magas minőségű visszhang szimulációval. A visszhang funkció lehetőséget ad a zongoristának, hogy 6 előre beállított környezet közül választhasson, a kis gyakorló teremtől egészen az inspiráló katedrálisig. Koncert, stúdió és modern nagy zongora hangzások, minőségi húrosok, elektromos zongora, templomi orgona és csemballó kiegészítő hangzások közül lehet választani. Az is lehetséges, hogy kombináljuk a hangzásokat, használva a Dual funkciót.

Oktató funkció

CA15 kényelmes oktató funkciója lehetőséget ad az elkötelezett zongoristának, hogy zongorázni tanuljon klasszikus Czerny és Burgmüller kottákból vagy használja a híres Alfred oktató könyv dal kollekcióját (ország függő).

Realisztikus pedál súlyozás

Mint Concert Artist hangszer, a CA15 hasznosítja Kawai Grand Feel Pedal rendszerét, pontosan lemásolt súlyozása a damper, soft és sostenuto pedálja a Kawai EX koncert nagy zongorának.

Hi-fi hangszóró rendszer

Biztosítva az élethű reprodukcióját az EX koncert nagy zongorának, a CA15 hi-fi hangszóró rendszert alkalmaz, amely speciálisan lett tervezve, hogy biztosítsa a mély, gazdag mély és a tiszta magas frekvenciákat.

Állítható kottatartó

Kawai CA15 kotta tartójának megtervezésénél figyeltek a részletekre, csakúgy, mint a nagy zongoráknál a kottatartó állítható a tökéletes rálátás érdekében.

DEMO

Hangminta

Termék jellemzők

Paraméterek: RM3 Grand II mechanika, 88 db Ivory Touch billentyű
Hangszínek: 8
Polifónia: 192
Dinamika: (Heavy, heavy+, normal, light, light+,off)
Effectek: Room, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Live Hall, Cathedral
               - előre beállított effektek
Pedál: 3 pedál, Tompító (Half-pedáltámogatással), kitartó, lágyító
Sequencer: 15000 notes/ 3 dal
Metronóm: Beépítve 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8
Egyéb: Key-off Release, Damper Resonance, Reverb, Touch, Tuning,                       Transpose, Brilliance, Transmit Program Change Number,
            MIDI Channel, Local Control, Multi-timbral Mode
Erősítő: 2x20W
Méret: 137.3 x 46.3 x 89.7cm
Súly:    59.0 kg
Színek: Prémium fekete szatén, prémium rózsafa, cseresznye
Egyéb: lehúzható billentyű fedél, 42 beépített dal, Dual mód, MIDI,
            L/R kimenet, finomhangolás
Extra:  5 ÉV GARANCIA!

549 000 Ft,-
Érdekel
Utolsó frissítés
2016-05-09

2014-2023 © Demton.hu Minden jog fenntartva!

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, forintban értendőek, és az ÁFA-t tartalmazzák!