Demton Stúdió és Hangszerbolt

Elérhetőség

Cím: 8800 Nagykanizsa, Arany János u. 12.

Mobil: +36-30/226-1370

Telefon/Fax: +36-93/310-270

Skype: demton123

Nyitva tartás

Hétfő-péntek: 09.00 - 17.30

Szombat: Zárva

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy weboldalunk tartalma folyamatos feltöltés alatt áll.

Termék kategória

Kawai CN-24

Termék leírás

Kawai CN24 kompakt digitális zongora alkalmazza az új (RH2) Responsive Hammer 2 billentés technológiát, bemutatja az Ivory Touch (elefántcsont utánzat) billentyű felületet és Let-off szimulációt a maximális használhatóságért. Ezen kívül a legújabb Progressive Harmonic Imaging (fejlett, harmonikus megjelenés) 88 billentyű technológiával rendelkezik. 192 polifonikus hanggal és különböző hasznos kiegészítő funkciókkal kényezteti tulajdonosát. Tradicionális dizájn, minőségi Premium Rosewood, Cherry, Mahagony és Black Satin fényezéssel mely kivételes megjelenést ad ennek a csodálatos hangszernek. A CN24 új alapokat ad a digitális zongora teljesítményének, minőségének és értékének.

RH2 Technology, Responsive Hammer II Keyboard Action


Az új CN széria első az RH2 technológiában, amely megalkotja a tökéletes érintést/billentést egy akusztikus nagy zongorát imitálva. Valósághű billentés és húr nélküli szisztéma lehetőséget ad a finom és természetes zongorajáték élményhez. A hangszer modern 3-as szenzor rendszere fokozza visszajelzést és az erősséget a billentyű lenyomását illetően, segít minimalizálni a billentyű vízszintes mozgását staccato és fortissimo játék stílus alatt. A billentyűzet súlya pontosan van osztályozva, tükrözve ezzel a mély és magas kalapácsokat egy akusztikus zongorán, let-off szimuláció megadja a finom bevágás/belépés érzését amikor könnyedén nyomjuk le a billentyűket a nagy zongorán. Ezek a fontos karakterisztikai jellemvonások biztosítják a gyakorlott zongoristának, hogy magabiztosan gyakorolja repertoárját és biztosít arról, hogy ne legyenek meglepetések, amikor a zongoristának a legkiválóbb akusztikus nagy zongorán kell játszania.

“Ivory Touch” billentyű (elefántcsont utánzat)

A hatásos CN széria bemutatja a Kawai által kifejlesztett és nagyra értékelt “Ivory Touch” billentyű felszínt is. A finoman textúrázott anyag lágyan szívja magába az ujjlenyomat izzadságát és zsír tartalmát, hogy segítsen a billentyű játék kontrolálásában. Rendelkezik egy természetes matt fényezéssel, ami finom, de nem síkos. Továbbá a felszívott nedvesség nem okoz semmilyen szennyeződést, lehetőséget adva a billentyű felszín könnyed és egyszerű letörlésére akár egy nedves ruhával.

3-as szenzor rendszer

Kiegészítésként a valósághű nagy zongorabillentés érzését, az RH2 és a 3-as szenzor rendszerrel válik tökéletessé. A 3-as szenzor rendszer elősegíti ugyanazon billentyű újbóli lenyomásának visszajelzését és lehetővé teszi, hogy a hang pontos legyen és az előző hang ne vesszen el. Továbbá a CN széria hang vezérlője is fejlődött, lehetővé téve a billentyűzet felemelés sebességének meghatározását, ezzel hozzájárulva a nagyszerűbb és szélesebb tartományban kifejezhető tulajdonságot staccato és legato stílus között.

88-Billentyűs zongora

A gyönyörű hangzású Kawai EX koncert nagy zongora a szíve az új CN szériának, mind a 88 billentyűje ennek a világklasszis hangszernek gondosan lemért, aprólékosan analizált és pontosan legyártott.
Minden egyes billentyűt külön dokumentálnak, így kizárva ugyanazon hangszín megnyújtását különböző hangok felett, megőrizve ezzel gazdagságát és harmonikus karakterét az EX koncert nagy zongorának. Garantálja, hogy a hallható hang, játék közben bármelyik CN szériás billentyűzeten pontos reprezentációja legyen az eredeti akusztikus zongorának.

Progressive Harmonic Imaging megjelenés technika

Amikor egy minőségi zongorán játszunk, a billentyű megnyomásának mennyisége nem csak a hang hangerejét befolyásolja, különböző hangszín karakterisztikát is kölcsönöz minden egyes hangnak. Az EX koncert nagy zongora valósághű akusztikus portréjának megalkotása, nem csak minden egyes billentyű dokumentálásával, de különböző hangerő szintek megalkotásával, a legfinomabb pianissimo-tól, a viharos fortissimo-ig terjedt. Az új CN széria pontosan körvonalazott akusztikus képet nyújt használva Kawai Progressive Harmonic Imaging megjelenés technikáját, biztosítva ezzel a lágy hangszín átmenetet a billentyűzeten keresztül a teljes dinamikus skálán.

Újra fejlesztett hatások és visszhang

A CN széria erőteljes digitális hatás mechanizmusa tovább segíti a hangszer kivételes alap hangjait, további rétegeket, szinteket és realizmust használva, ami teljesítményt visz a hangzásba. Az előadás mélysége megváltoztatható a hangszer megújult visszhang funkciójával, lehetőséget adva a zongoristának választani, 6 különböző akusztikus környezet között, a kis gyakorló teremtől egészen a mélyen inspiráló nagy katedrálisig.

Egy digitális zongora változatosságai

Kiegészítve a CN24 zongora kiváló RH2 billentés érzékenységét és kimagaslóan fejlett, harmonikus megjelenésű zongora hangját, az új CN széria számos, igen hasznos lehetőséget ajánl tulajdonosának, hogy magas szinten élvezze a zenei örömöket.
Dual és négy kezes billentyű módok és gazdag hangszer hangzások választéka ad még nagyobb változatosságot a zongorista előadásához, Kényelmes metronóm funkció és az integrált Alfred Course tanító könyvek biztosítják az általános felhasználás, sikereségét és elköteleződését a törekvő zongoristáknak.

Dal felvétel

Az új CN széria modellek rendelkeznek dal felvételi lehetőséggel is, ami növeli a zongorajáték élményét és segíthet a zongorázás tanulásában. A CN24 bővített hang felvevővel rendelkezik, 3 dal felvételére alkalmas, max. 15,000 leütés. Lehetőséget ad bal vagy jobb kezes részek vagy két különböző hang elkülönített felvételére, melyek később együtt lejátszhatóak.

Pedál rendszer

Megerősítve a CN széria hírnevét, mint a legélethűbb digitális zongorák ár kategóriájukban a Kawai Grand Feel Pedal System is megtalálható. Ez az új fejlesztés erőteljesen másolja sajátos súlyát a Kawai EX concert nagy zongora damper, soft és a sostenuto pedáljainak, tovább növelve az akusztikus zongora autentikusságát.

Energia megtakarítás

Az új CN széria felhasználása modern, energiatakarékos összetevőkből, melyek csökkentik az energia fogyasztást kb. 50%-kal (összehasonlítva korábbi modellekkel), amikor a hangszer opciós energia save funkciója be van kapcsolva, a zongora kikapcsolja magát egy bizonyos inaktív idő elteltével.

DEMO

Hangminta

Termék jellemzők

Paraméterek: RH2 mechanika, 88 billentyű Ivory Touch felület,
                       Let-Off szimuláció és 3-as szenzor rendszer
Hangszínek:   Concert Grand, Concert Grand 2, Studio Grand, Modern
                       Piano, Classic E.Piano, Modern E.Piano, Jazz Organ,
                       Church Organ, Harpsichord, Vibraphone, String Ensemble,
                       Slow Strings, Choir, New Age Pad, Atmosphere
Polifónia: 192
Dinamika: Light, Normal, Heavy, off
Effectek:   Room, Lounge, Small Hall, Concert Hall, Cathedral
                  előre beállított effektek
Pedál: 3 pedál, Tompító (Half-pedáltámogatással), kitartó, lágyító
Sequencer: 15000 notes/ 3 dal
Metronóm: Beépítve 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8; Tempo: 10-300 BPM
Egyéb: Transpose, Tuning, Damper Resonance, Brilliance, Key-Off Release,
            MIDI Channel, Local Control, Multi-timbral mode,
            Transmit Program Change Number, Auto Power Off
Erősítő: 2x20W
Méret: 137 x 39,6 x 84,8 cm
Súly:    45 kg
Színek: Premium Rosewood, Premium Mahogany, Premium Cherry
             vagy Premium Satin Black
Egyéb: lehúzható billentyű fedél, 40 beépített dal, Dual mód,
            Fejhallgatók x 2, MIDI In/Out
Extra:  5 ÉV GARANCIA!

 

 

 

398 000 Ft,-
Érdekel
Utolsó frissítés
2016-05-09

2014-2023 © Demton.hu Minden jog fenntartva!

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, forintban értendőek, és az ÁFA-t tartalmazzák!