Demton Stúdió és Hangszerbolt

Elérhetőség

Cím: 8800 Nagykanizsa, Arany János u. 12.

Mobil: +36-30/226-1370

Telefon/Fax: +36-93/310-270

Skype: demton123

Nyitva tartás

Hétfő-péntek: 09.00 - 17.30

Szombat: Zárva

Tájékoztatjuk kedves látogatóinkat, hogy weboldalunk tartalma folyamatos feltöltés alatt áll.

Termék kategória

Korg PC-1 csiptetős hangoló

Termék leírás

A pitchclip egy kisméretű, kromatikus, csíptetős, gitárokhoz készített hangológép

A KORG csiptetős hangolóit a gitárosok világszerte nagy megelégedéssel használják. Elmondhatjuk, hogy mára a gitárosok alapfelszerelésének fontos része. A pitchclip a Korg csiptetõs hangoló családjának legújabb tagja kisméretû, megfizethetõ és könnyen használható. Az egyszerû és felhasználóbarát pitchclip-nél a rendkívül pontos és gyors hangolás nagy érzékenységgel és jól látható kijelzõvel párosul. A pitchclip tehát minden olyan gitáros vagy basszusgitáros részére ideális választás, aki gyorsan, pontosan, és egyszerûen akarja behangolni hangszerét.

Egyszerű, kényelmes, csíptetős (Clip-On) típusú hangoló

A pitchclip tervezésénél egy egyszerű, kényelmi funkciókkal ellátott és könnyen használható készülék tervezése volt a cél. Csíptesse a gitár fejére, kapcsolja be, és máris hangolhat. A húr megpengetésekor a beépített piezo érzékeli az húr rezgését, a műszer pedig megméri a rezgés frekvenciáját, azaz a húr hangmagasságát.

Könnyű súly és diszkrét megjelenés

A pitchclip hangolója és kijelzõje egy egységet alkot, melyben az elemtartó is helyet kapott. A mûszer kijelzõjén semmi kiálló rész nincs, elegáns formájú. Feltûnés nélkül fennhagyható a hangszeren anélkül, hogy ott bárkit is zavarna. A kényelmesen és könnyen használható pitchclip nem foglal sok helyet. Zsebbe csúsztatva vagy a gitártokba téve bárhová magával viheti anélkül, hogy helyet foglalna.

Nagy pontosság, nagy érzékenység, széles mérési tartomány

A műszer hangmagasság érzékelése ±1 centes pontosságú, érzékelése A0-C8 tartományban történik. Ezekkel a tulajdonságokkal a pitchclip a piacon fellelhető legtöbb Clip-On Tuner közül az egyik legjobb paraméterekkel rendelkezik. Mindez párosul a megfizethető árral és a korszerű kijelzővel, így a pitchclip egy valóban figyelemreméltó termék.

Jól látható és könnyen olvasható LED kijelző

A pitchclip LED kijelzője nagy kontrasztot és nagy látószöget biztosít, a műszer gyengébb fényviszonyok között is egyértelműen és jól leolvasható. Mivel a készülék 120 fokban állítható, így a műszert és a kijelzőt a zenész pontosan úgy állíthatja be, hogy a hangoló ideális helyzete mellett a kijelzőt a legjobban lássa.

Fordító üzemmóddal ellátott kijelző

A fordított kijelző funkció segítségével egyszerűen és gyorsan átfordíthatja a műszer kijelzőjét. Ennek köszönhetően függetlenül attól, hogy a hangolót a fej melyik részére és hogyan csíptették fel, a zenésznek nem kell a megjelenített információkat fejjel lefelé olvasnia. Bekapcsolás után egyszerűen csak nyomja meg hosszabb ideig a főkapcsolót és a kijelző felirata megfordul. Olyan beállítást válasszon, ami Önnek a legkényelmesebb. Ez a funkció a balkezes gitárosok számára is könnyűvé teszi a pitchclip használatát.

Megbízható, rendkívül stabil csíptetés

Az új tervezésű csipesz gumírozása lehetővé teszi, hogy bármilyen hangszer - legyen az gitár, ukulele, elektromos és basszusgitár, klasszikus gitár, stb. - fejére megbízhatóan, stabilan felcsíptethesse. Mivel az elemek a csipesz részben kaptak helyet, a műszer kijelző része könnyebb és karcsúbb lett, a súlypont mélyebbre került és ez nagyobb stabilitást eredményez.

Auto Power-Off, mely meghosszabbítja az elem élettartamát

A pitchclip működését egy lítium gombelem (CR2032) biztosítja, mely folyamatos bekapcsoltság mellett is 17 óra használatot tesz lehetővé. Ha a készülék körülbelül tíz percig nincs használatban, az Auto Power-Off funkció automatikusan kikapcsolja a pitchclip-t, ezzel jelentősen megnöveli az elem élettartamát.

Termék jellemzők

Kivitel: Csiptetős kromatikus hangológép
Precizitás: +/- 0,1 százalék 
Hangtartomány érzékelés: A0 (27,50 Hz) - C8 (4186 Hz)
Tápellátás: 3V elem, az automatikus kikapcsolás (Auto Power-Off)
                   meghosszabbítja az elem élettartamát
Szín: piros, narancssárga, sárga, zöld, kék, indigo, lila és rózsaszín színekben is kapható
Méretek: 52 x 24 x 34 mm
Súly: 18 g

 

4 590 Ft,-
Érdekel
Utolsó frissítés
2016-12-23

2014-2020 © Demton.hu Minden jog fenntartva!

A weboldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, forintban értendőek, és az ÁFA-t tartalmazzák!